15 Kasım, 2011

Hayatımın en mesut günü

    Oscar ödüllerimi bir bir dağıtıyorum. 2010 için Hayatımın En Güzel Günü Oscar'ı 30ekim2010'da idi bildiğiniz gibi. Olanları hatırlatacak olursam, ilk kez İstanbul'a gidişim vee Disko Kralı tabii.


    Fakat bu ödüle göz diken başka bir gün önümde... 10aralık2011! Hayatımda en çok sevdiğim, sevebileceğim;dolayısıyla hayranı olduğum kişi Karabük'te konser veriyo... Hayko Cepkin! Yol gözümü dağlıyor'u veya bi Melekler'i canlı dinlemek... Hayko'nun o kadife sesinden... Sahne performansını hayal bile edemiyorum daha...  Gecem gündüzüm Hayko oldu şimdiden. Şarkıları,röportajları,klipleri,konserleri... Yol gözümü dağlıyor'un introsundan itibaren bir ağlamaya başlıyorum Sıkı tutun'dan çıkıyorum... Konser gününü düşünmek bile heyecandan kusmama -evet kusmama- yetiyooo! Ah bunları yazarkenki psikolojimi tahmin bile edemezsiniz. 10aralık fazlasıyla ağlak bi gün olucak. Herşeye değer... Onu karşımda gördüğüm an yaşayıp yaşayabiliceğim en güzel an olucak. İp değil halat değil bambaşka bişeyle çekmek bu. 


     Motor maketi alıyoruz ona canım hayfan arkadaşımla beraber. Sanırım arkadaşımdan da bahsetmeliyim. Ruhumun aynısından onun içinde de var. O derece. 30ekimde de beraberdik. 10aralıkta da beraber olucaz.


     Onunla konser gününe kadar türlü türlü hayaller kurmak mü-kem-mel olucakk!! Oluyo aynı zamanda,başladık tabiki.
  
       Kaydımızı Sahibi Yok ile sonlandıralım.


Keşke Disko Kralı'nın bu bölümünde olmuş olabilseydik:)




Dipnot:Yazının devamı gelecek. Part 1 diyelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder