01 Eylül, 2011

Pretty Little(!) Liars

        Kitaplarının da mevcut olduğu bu dizinin sıkı bir takipçisiyim. İzleyenler bilir sevimli küçük yalancılarımızın başına gelmeyen kalmadı ve sezon finali yapıldı. Çoohüzülüyorum bu çocuklara.


Spencer,Aria,Emily,Hanna 
    Bu kızlarımız liseye gitmekteler. Sanırım 16 yaşındalardı. Bakınız bende 16 yaşındayım. Bunlar bariz 20 yaşındalar!! Bu dizinin başlı başına bi ironisi. 
Alison
       Alison arkadaşımız s.k.y'ın korkulu rüyası. Bu 18 falan gösteriyo ancak kabul.
  
    Şimdi bu 5i çok iyi arkadaşlar ve bunu sağlayan onları bir arada tutan kişi de Alison. Amma bir gün Alison kayıplara karışıyo, grup dağılıyo. 1 yıl sonra cesedi bulunuyo Alison'ın. Bu olay eski dostların bir araya gelmesini sağlıyo. Ama zamanında bir çok sırrı paylaşmış bu arkadaşlar. Ve bunları onlardan başka bilen 1 kişi daha var. "-A" Cenaze töreninden sonra hepsine aynı anda mesaj geliyor. A'den. 2 sezonda da A ne isterse yapmak zorunda kalır hale geliyolar. 

       Her bölümünde heyecan dorukta,gün geçtikçe yeni sırlar açığa çıkıyo. Sezon finali bölümünde de öyle bir tuzağa düşürüldüler ki A tarafından.. Allah kolaylık versin diyorum. 

       PS: Diziyi öneriyorum! Ocak ayında yeni bölümler gelmeye başlayacak, o zamana kadar diziporttan yayınlanan bölümleri izleyebilirsiniz.
                  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder